На сторінці про Запоріжжя в Instagram було опубліковано відео, яке викликало шквал захоплення та позитивних коментарів. На кадрах один з регулювальників, що працюють у годину пік вранці і ввечері при в'їздах на греблю міста.

Регулювальник так запав городянам в душу, що вони зняли його на відео і виклали на сторінці @its_zp.

Поліцейський дуже завзято і амплітудно регулював рух біля Запорізької площі. Він виконував свою роботу з таким ентузіазмом, що це було схоже на танець. Запорожці в захваті від роботи такого регулювальника.

Регулювальник із Запоріжжя

Читачі сторінки про Запоріжжя висловлюються позитивно щодо самого полісмена, але з сумнівом щодо того, чи всі водії добре обізнані у регулювальних знаках, які він так сумлінно та «з ізюминкою» демонструє.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

“Він шикарний”, “Побільше б таких поліцейських, які заряджені добром і позитивом”, “Старається для тупих водіїв”, “Ще б водія розуміли, що він показує і не тупили”, “Другий пост де про поліцію позитивні відгуки. Нарешті що то змінюється”, - коментують під дописом із відео.

Коментарі в мережі

Коментарі в мережі

Нагадаємо, раніше пішла з життя відома російська актриса з Театру на Таганці

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Запоріжжі оберуть найсильнішого школяра: позмагаються хлопці та дівчата

Також "Знай.ua" писав, що Олександра Розенбаума екстренно госпіталізували