Актриса Зінаїда Славіна, яка знімалася у фільмах “Іван та Марія”, “Дорога до моря” та інших померла у Москві на 79 році життя. Причина смерті відомої радянської і російської актриси наразі не повідомляється. Про це повідомив сайт “Співдружність акторів Таганки” у вівторок, 3 вересня.

На сайті “Співдружності акторів Таганки” зазначається, що дата і місце похорону артистки стануть відомі пізніше, - пишуть “Факти і коментарі”.

Зінаїда Славіна

Зінаїда Славіна довгі роки виступала в Театрі на Таганці. Там вона довгий час грала з Володимиром Висоцьким. Він називав її улюбленою актрисою і навіть зробив героїнею пісні «Діалог біля телевізора».

Зінаїда Славіна та Володимир Висоцький

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Актриса також знялася в декількох десятках фільмів, за які так полюбилась глядачам. Серед них – “Бій на перехресті”, “Подія, якe ніхто не помітив”, “Сергій Лазо”, “Салют, Маріє!”, “Нова”, “Про друзів-товаришів”, “Жив чоловік”, “Мартін Іден”, “Софія Перовська” та багато інших.

Зінаїда Славіна

Славіна народилася в Петергофі в 1940 році. Закінчила театральне училище імені Щукіна, виступала в Театрі на Таганці - за свою кар'єру вона відіграла більше 1600 вистав. Звання народної артистки РРФСР отримала в 1986 році.

Нагадаємо, раніше Олександра Розенбаума екстренно госпіталізували

Як повідомляв портал "Знай.ua", діти Пугачової та Галкіна "побили" зіркових нащадків Жукова із "Руки вверх"

Також "Знай.ua" писав, що прихильність Примадонни до української співачки обговорюють у мережі