Несподіванкою для фанатів стало виникнення теплих дружніх відносин між Аллою Пугачовою та Світланою Лободою. Цю неочікувану прихильність Примадонни до української співачки обговорюють у мережі вже декілька днів. Особливе здивування викликає запрошення молодої співачки додому до Алли Борисівни.

Вони разом катаються на приватному літаку, а їхні діти знайшли спільну мову, - пишуть «Факти і коментарі». У багатьох їхніх прихильників та журналістів складається враження, що Лобода стала частиною сім’ї Пугачової.

Та що зауважили фанати: в той же час коли Лобода є частим гостем в Алли Пугачової, власна дочка Примадонни Крістіна Орбакайте почала набагато рідше з'являтися у домі матері. Окрім того, у соціальній мережі Лободи більше фотографій з Галкіним і Пугачовою, ніж у самої Орбакайте.

“Мати ніби хоче надавати "бракованій " дочці по носі за непослух і сказати: “Дивись, скільки ти упустила””, - пише російська преса.

Орбакайте і Пугачова

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Лобода ж дійсно живе щасливо і “приспівуючи”: відвідує головні світські тусовки, попити на її концерти виросли в два рази, на її виступи ходить сама Примадонна.

Орбакайте ж ніколи не була близькою до матері. Вона завжди мріяла стати актрисою і відрізнялася від матері більш лагідним характером та відсутністю бажання “правити балом”. Цілком ймовірно, що саме ця байдужість до статусу Примадонни змусила Аллу Борисівну «закуситись» на доньку і закрити для неї двері свого дому.

З цієї причини Пугачова знайшла співачку, яка рветься до успіху і влади. Лобода швидко вчиться: вона переймає манеру спілкування великої артистки - стала більш стриманою на людях, навіть голос намагається зображати Алли Борисівни.

Лобода і Галкін

Журналісти припускають, що співачка в передчутті гідного місця і готова на будь-які жертви, адже Світлана не така проста, як здається і навіть може “накинути оком” на Галкіна.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода отримала благословення від легенди російської сцени

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода знову вирушила на відпочинок, показавши екстремальні розваги

Також "Знай.ua" писав, що Лобода в образі Мерилін Монро стала об'єктом насмішок