Зоряні діти з кожним роком стають все більше схожі на своїх знаменитих батьків. Це одна з головних причин, чому громадськість так любить спостерігати за їх ростом і робити власні висновки. Цього разу під пильне око шанувальників потрапили діти Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Журналісти звернули увагу, як нащадки Пугачової і Галкіна «взяли верх» над потомством інших зіркових особистостей, - пише NewsProua. Дитинство - чудова пора, коли можна і похуліганити, і побитися, але для дітей знаменитостей ця пора приносить ще й невпинне стеження папараці.

Сім'я Алли Пугачової та Максима Галкіна

Видання Teleprogramma.pro провело цікавий експеримент: вони зібрали кумедні кадри, якими діляться медійні батьки, та провели опитування серед читачів, хто їм подобається більше.

Анна Нетребко з сім'єю

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

30% опитаних віддали свій голос за двійнят Максима Галкіна і Алли Пугачової. Таким чином їхні діти "побили" всіх інших суперників. Одразу за ними на другому місці розташувався син Анни Нетребко - Тьяго Аруа. Цей малий непосида постійно в русі і не проти потренуватися разом зі своєю зірковою мамою.

Сергій Жуков з сім'єю

Діти соліста відомої групи «Руки Вверх» Сергія Жукова - Олександра, Мирон, Енджел і Вероніка отримали бронзу. Їхня мама Регіна Бурд часто ділиться в соцмережах кумедними кадрами з сімейного життя.

Нагадаємо, раніше у раптовій дружбі Пугачової та Лободи знайшли "подвійне дно", до чого тут Галкін

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода тепер поза конкуренцією – артистка отримала благословення від легенди російської сцени

Також "Знай.ua" писав, що Олександра Розенбаума екстрено госпіталізували