Надзвичайно схожого на українського президента чоловіка сфотографували у вагоні метро. Він мирно дрімав, не підозрюючи, що його знімають на камеру та обговорюють схожість із Володимиром Зеленським.

Фотографії опублікував киянин Дмитро Коваленко на своїй сторінці у Facebook.

Двійник Володимира Зеленського

У коментарях вказали, що дія відбувається у московській підземці, ​​оскільки на стіні видно схему саме московського метро. Правда пізніше фото було відретушоване, але в мережі залишився оригінал знімка.

Двійник Володимира Зеленського у метро

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

“Ось він - справжній народний президент. Без кортежів, охорони, мигалок і навіть велосипеда. Простий і скромний гарант Конституції їде в метро на роботу. Нехай вся країна знає - максимальний репост!”, - написав Дмитро Коваленко. Дмитро Коваленко

З'явилося також інше фото, де невідомий чоловік все ж відкрив очі, і на думку декого із читачів, при цьому схожість з Володимиром Зеленським стала не настільки очевидною.

Двійник Володимира Зеленського у метро

Наразі це вже не перший відомий двійник Зеленського: в президента недавно перевтілився новий актор «Кварталу 95» Юрій Великий. Талант пародиста він показав на недавньому концерті студії в Одесі.

Актору Юрію Великому досить переконливо вдається імітувати голос Володимира Зеленського. Але для більшої схожості лисому акторові довелося одягти перуку. Сам гуморист розповів, що найбільші труднощі його спіткали, коли йому потрібно було навчитися передавати погляд президента.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський відреагував на жарти студії Квартал 95

Як повідомляв портал "Знай.ua", проект Ukraїner презентував неймовірне відео з висоти пташиного польоту

Також "Знай.ua" писав, що в Німеччині українці спіймали чоловіка в одязі із символікою ДНР