У німецькому місті Ульм спіймали чоловіка у футболці із символікою ДНР, який видавав себе за громадянина Боснії. Відповідне відео розмістив користувач під ніком "Конопляний Джмелик" на своїй сторінці в Twitter.

Подія, в який взяли участь декілька чоловіків, розгорталася біля магазину "Penny". Між ними виникла суперечка. Чоловік, одягнутий у футболку із прапором ДНР, намагався сісти на свій велосипед та поїхати до приїзду поліції. Та все ж під натиском противників йому довелося зняти футболку, що стала причиною чвар. До слова, поліція не прибула на місце виклику.

В Німеччині впіймали чоловіка з символікою ДНР

“Ульм (Німеччина). Магазин "Penny". Скрізь Бандерівці. На цей раз спіймали "громадянина Боснії" у футболці з "прапором" ДиНиРи...”, – йдеться у дописі.

В Німеччині впіймали чоловіка з символікою ДНР

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Завершилась історія все-таки втечею. Про це розповідає власник сторінки у коментарях. Читачі в мережі обурені, що йому вдалось так легко відбутися.

Нагадаємо, раніше бойовики ДНР/ЛНР ганебно чкурнули від ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойовики пішли штурмом на позиції ЗСУ: Україна втратила одного з найкращих синів

Також "Знай.ua" писав, що окупанти спотворили Донецьк бюстом Захарченка