Волонтер Юрій Мисягін розказав на свої сторінці у Фейсбук про втечу терористів "ЛНР/ДНР" зі своїх передових позицій. Подія відбулася в районі Горлівки, де українська піхота змусила противника залишити кілька своїх передових позицій та ганебно відійти в тил.

Юрій Мисягін зазначив, що терористи відійшли без застосування зброї та дотримуючись всі домовленості про перемир'я.

ЗСУ відігнали противника в тил

"Просто поки ще тепло наша піхота посилено копає і потихеньку просувається вперед. Вийшла ситуація, що раптом частина позицій бойовиків несподівано для них виявилося в напівкільці наших передових позицій. Відчуваючи, що зараз запахне смаженим, вони, прихопивши зброю, просто втекли в тил, залишивши свої укріплені позиції ", - розповів Мисягін. Юрій Мисягін

Юрій Мисягін

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Противник відійшов після наступу ЗСУ і залишив їм свої укріплені позиції. Юрій Мисягін висловив задоволення тактикою піхоти.

Раніше на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін опублікував відео потужного вогневого удару Збройних сил України по позиціях терористів на Донбасі. Він зазначив, що це була відповідь на агресію окупантів.

Нагадаємо, раніше пункти пропуску на Донбасі змінили розклад.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїни ЗСУ випробували міць української техніки, зітре бойовиків у порох.

Також "Знай.ua" писав, що українці зловили в Німеччині "ДНРівця".