У Німеччині, місто Ульм, біля магазину Penny українські очевидці побачили в черзі чоловіка у футболці з символікою так званої "ДНР".

Відео з зафіксованим випадком один з очевидців запостив в Facebook.

#нампишут Место события Ульм. Германия. Магазин Penny. Мы с друзьями стояли в очереди в кассу и заметили то, что в Германии увидеть было невозможно - флаг Дыныры. Вышли из магазина и пытались вызвать полицию. Полиция сработала примерно как у нас: приезжайте в участок и напишите заявление. Как они сказали, они граждане Боснии и выпали на мороз. Ну как на мороз, заставили снять эту тряпку, я попытался отобрать, а оно при первой возможности быстро съeбaлocь.

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 1 september 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Очевидці викликали поліцію, але та відмовилася їхати на подію і запросила написати заяву в ділянці. Чоловік у футболці заявив, що він громадянин Боснії і Герцеговини.

Очевидці змусили чоловіка зняти футболку, і той втік від них на велосипеді.

Нагадаємо, раніше ВСУ повідомили про нещадний обстріл на Донбасі: терористи Путіна влаштували бійню.

Також Знай.uа писав, що окупанти понівечили Донецьк бюстом Захарченко, соцмережі валяються від сміху: "Криворука виріб".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "розбійник" Годунок побив переселенця з Донбасу прямо в будівлі міськради.