Ярослав Годунок, секретар Бориспільської міськради, - той самий, якого Володимир Зеленський, президент України, вигнав у липні з наради, влаштував бійку з переселенцем з окупованої Луганської області.

Відео з бійкою запостили на сторінку "Бориспіль для всіх" у Facebook.

Бійка сталася на першому поверсі будівлі міськради. Із записів камер спостереження можна побачити, що Годунок зайшов з вулиці, підійшов до людей, що стоять біля кабінету 101, і вдарив одну людину по обличчю. Після цього почалася бійка.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Другим учасником бійки був Ігор Петровскис, він переїхав в Бориспіль після того, як на Донбасі почалася війна.

Петровскис запостив в Facebook відео з лікарні. У ньому він звернувся до Зеленського, Авакова і СБУ, щоб скоєну бійку взяли під особистий контроль. Як він вважає, Годунка необхідно притягнути до кримінальної відповідальності - держслужбовець не має права так поводитися.

Негідник, розбійник секретар бориспільської міської ради

Geplaatst door Петровскис Игорь op Donderdag 29 augustus 2019

Петровскис також збирається звернутися до Сергія Буніна, нардепа Верховної Ради. Чоловік упевнений, що Годунок діяв за порадою Анатолія Федорчука, голови міськради. Петровскис стверджує, що Федорчук побачив його побитим, але не вжив жодних дій.

Після того, як Петровскис запостив відео, Годунок поспішив його прокоментувати: "Сепар повинен відповідати за образи мене, моєї мами і моєї країни і мого міста. Отримав по морді злегка, а прикидається, крапельницю собі поставив і спектакль грає".

Годунок висловився щодо бійки і на бориспільському радіо, сказав, що потерпілий Петровскис нібито співпрацював з "Партією регіонів". Назвав його прихильником Путіна і Гиркина, екс-ватажка окупантів "ДНР". Як говорить Годунок, чоловіка вже неодноразово виганяли з нарад міськради учасники АТО.

Нагадаємо, раніше ображений на Зеленського "розбійник" Годунок зганьбився у прямому ефірі: "Пригадали всі".

Також Знай.uа писав, що Зеленський посадив на олівець: чиновники Дніпра ризикують повторити долю Годунка.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про "План Штайнмайера" для Донбасу: Зеркаль відкрила очі Зеленському.