Скандал за участю секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка стався в ефірі українського телеканалу ZIK. Відомо, що цього чиновника Володимир Зеленський нещодавно вигнав з наради і обізвав "розбійником".

Відомо, що Ярослав Годунок подзвонив до студії телеканалу і в прямому ефірі спробував виправдатися за звинувачення, які йому висунув глава держави, пише "Обозреватель".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Проти мене при кожному президентові неодноразово порушували кримінальні справи за те, що я захищав людей і боровся з криміналітетом", – заявив він і запевнив, що звинувачення в розбої позбавлені підстав.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ярослав Годунок

Годунка перервав присутній у студії журналіст Володимир Бойко.

"Я у 2008 році опублікував вердикт Святошинського районного суду, яким вас було засуджено за розбій", – заявив журналіст.

"Чи були ви засуджені за розбійний напад на квартиру в Києві по вулиці генерала Потапова 1-м, квартира №1, де ви відібрали 300 грн, мобільний телефон, 900 доларів, і були засуджені вердиктом від 16 травня 2002 року до п'яти років позбавлення волі з відстрочкою вироку?" – запитав Бойко.

Замість відповіді Годунок поклав трубку.

Нагадаємо, Зеленський посадив на олівець: чиновники Дніпра ризикують повторити долю Годунка.

Як повідомляв Знай.uа ображений на Зеленського "розбійник" Годунок кардинально змінив позицію: відео.

Знай.uа писав, над Зеленським нависла загроза, Пальчевський терміново звернувся до президента: "Душитимуть...".