Українському президентові Володимиру Зеленському необхідно показати свої тверді ноти характеру не з секретарем міськради, а з вельми більш вагомішими опонентами.

Про це заявив народний депутат України VII скликання Єгор Фірсов в ефірі одного з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фірсов впевнений в тому, що президент повинен бути твердим і рішучим. Але свої сильні риси він має виявляти з противниками відповідного рівня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Не в контексті конкретної ситуації, я не знаю що відбувалось до цього і після цього, але я б порадив Володимиру Зеленському проявляти свої риси твердості з вагомими опонентами або противниками", – зазначив Фірсов.

"Я від щирого серця бажаю йому, щоб він говорив так само, якщо щось станеться не так, наприклад, з нашими олігархами. Чи вистачить духу і твердості так само говорити з ними?", - підкреслив політик.

Нагадаємо, "Через труп Путіна": у Держдумі РФ назвали реальний варіант повернення Криму.

Як повідомляв Знай.uа сотні розлючених українців штурмують Верховну Раду, висунули вимоги Зеленському: перші подробиці і фото.

Знай.uа писав, вбивство одесита в нічному клубі: копи приголомшили правдою, не перша жертва.