Секретар міськради Борисполя Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав з наради і обізвав "розбійником", взяв участь в ефірі телеканалу ZIK.

Так, Годунок подзвонив у студію телеканалу і в прямому ефірі спробував виправдатися за звинувачення, які йому висунув Зеленський.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Проти мене при кожному президенті неодноразово порушували кримінальні справи за те, що я захищав людей і боровся з криміналітетом", – висловився він і запевнив, що звинувачення в розбої безпідставні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я у 2008 році опублікував вердикт Святошинського районного суду, яким ви були засуджені за розбій", – перебив Годунка журналіст Володимир Бойко.

"Чи були ви засуджені за розбійний напад на квартиру в Києві по вулиці генерала Потапова, 1 м, квартира №1, де ви відібрали 300 грн, мобільний телефон, 900 доларів, і були засуджені вердиктом від 16 травня 2002 року до п'яти років позбавлення волі з відстрочкою вироку?" – поцікавився Бойко.

У підсумку замість відповіді Годунок просто повісив трубку.

Нагадаємо, Дубинський показав, кого вигнав Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, активісти повідомили Зеленському про злочини у ДФС на Дніпропетровщині.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явилася реакція секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка.