Путінські терористи встановили у парку біля стадіону "Донбас Арена" в окупованому Донецьку бюст ватажкові псевдореспублики "ДНР" Олександру Захарченко. Про це повідомляє служба новин сепаратистів.

Як відомо, Олександр Захарченко загинув у результаті вибуху в Донецькому кафе "Сепар" 31 серпня 2018 року. Після його смерті окупанти почали його героїзацію. Так, наприклад, в Донецьку збираються побудувати масштабний момемориальный комплекс, присвячений екс-ватажку терористів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

У соцмережах на такий "креатив" відреагували досить різко.

"Чергова криворука саморобка. Цікаво, їм самим не видно, наскільки у*біщно це виглядає? Невже так складно зробити скульптуру нормальної якості? У стародавніх греків тисячі років тому виходило, а у "новоросів" ні", - написав блогер Денис Казанський в Twitter .

Нагадаємо, у скандальному кафе "Сепар" похвалилися "креативом" на честь Захарченко.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, 20-річний юнак героїчно загинув на фронті - більше не повернеться додому, Україна вмилася слізьми.

Також "Знай.uа" писав, на Донбасі відправили до Захарченка бойовика "Батю".