Терористи "ДНР" вперше за період розв'язаної Росією війни відзначили Новий рік без свого ватажка Олександра Захарченка, який був ліквідований в кінці серпня минулого року.

На могилі ватажка терористи влаштували чи то новорічні поминки, чи то новорічне свято. Що це було, невідомо, але цей свій шабаш вони намагались провести з новорічними символами. Принаймні так виглядає з фото, опублікованих в одному із паблік соцмереж.

Так, бойовики оприлюднили знімки з могили убитого в результаті вибуху в кафе "Сепар" екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

В коментарі до публікації автор написав:

"На могилі Олександра Захарченка. 31 грудня. Перший новий рік без Захарченка ... Вічна пам'ять!".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

З фото видно, що пам'ять терористи "увічнювали" по-своєму: всюди на занесеній снігом могилі розкидані ялинкові гілки, перекинуті лампадки. А посеред всього цього стоїть урна з недопалками.

Наскільки це все "новорічно" – важко сказати. Але дійсно символічно.

Нагадаємо, пропагандисти так званої "ДНР" досі "поминають" ліквідованого ватажка терористів Олександра Захарченка. Щоб ніхто не сумнівався у його "святості" вони запустили фейк, позбавлений всякого здорового глузду та логіки - ліквідованого терориста пропаганда автоматично записала у медіуми.

Як повідомляв портал Знай.ua, Захарченко дає про себе знати навіть з того світу: бойовики зізналися, які гріхи доводиться розсьорбувати Донбасу.

Також Знай.ua писав, ліквідований Захарченко "привітав" українців з Новим роком.