Цивільна дружина вбитого наприкінці літа цього року так званого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка Наталія Гладкова з позивним "Мама" зникла із людських очей після смерті "чоловіка" та довгий час не з'являлася на публіці.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення блогера Євгена Тінінського.

Блогер нагадує, що так звана дружина Захарченка керувала мережею продуктових супермаркетів “Перший Республіканський”, які відкрилися на базі захоплених магазинів мережі “АТБ”, не сплачуючи орендну плату і віддаючи до “бюджету” мінімум податків.

Оточення Захарченко втекло з "ДНР"
Оточення Захарченко втекло з "ДНР"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Блогер порадив т.зв. “голові уряду” Олександру Ананченку і т.зв. “міністру доходів” Євгену Лавренову ініціювати перевірку господарської діяльності мережі магазинів і стягнути з вдови суму недоїмки.

Це допоможе заощадити російські гроші і пустити їх на соціалку, впевнений блогер.

Нагадаємо, засоби масової інформації окупантів повідомляють, що убитий ватажок "ДНР" Олександр Захарченко в офіційних документах вказував, що одружений і виховує чотирьох синів, проте за неофіційними даними окупант мав трьох дітей від першої дружини Наталії та сина від другої громадянської дружини, яку теж звуть Наталя.

Наголошується, що з Наталею Гладковій Захарченко почав з'являтися на публіці з 2014 року і хоч шлюб не був зареєстрований, жінка все ж носила обручку, народила йому четвертого сина Олександра в 2015 році.

Раніше Знай.uа писав про те, що друга цивільна дружина Олександра Захарченка набагато молодша за головного терориста Донбасу. Різниця у віці між подружжям - 10 років. Бойовики раніше називали її позивним Дружина, а нині називають Мама.

Наталя Гладкова народилася в 1986 році в Донецьку в звичайній, далеко не багатій родині, в робочому районі.

Також Знай.uа повідомляв, що на тимчасово окупованій території Донбасу проросійські бойовики взяли під варту так званого "командира республіканської гвардії "ДНР" Григорія Бєляєва на прізвисько "Бєлий".