Російський письменник Захар Прелепін, який воював на боці бойовиків "ДНР", зайняв пост художнього керівника Московського Художнього академічного театру імені Максима Горького.

Про це повідомила у вівторок, 4 грудня, прес-служба міністерства культури Росії.

Захар Прилепін

Також повідомляється, що мінкульт РФ призначив нового художнього керівника МХАТУ - ним став режисер і продюсер Едуард Бояков.

За словами російського міністра культури Володимира Мединського, заступником керівника театру по творчій роботі став заслужений артист РФ Сергій Пускепаліс, а заступником худрука літературної частини призначено Прилепіна.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Володимир Мединський

"Дуже серйозна частина мого життя, мої останні книги пов'язані з взаєминами російських письменників, радянських письменників з російським театром. Я переконаний, що дуже важливо відновити втрачені зв'язки. Я буду займатися цим". Захар Прилепін

Для актриси Тетяни Дороніної, яка очолювала МХАТ більше 30 років, ввели посаду президента театру.

"Ми обіцяємо, що театр збереже свою патріотичну, яскраву позицію. Театр буде розвиватися" Володимир Мединський

Захар Прилепін

Нагадаємо, скандально відомий російський письменник Захар Прилепін, який воював в рядах бойовиків "ДНР" і втік з Донбасу, розповів, як колись міг убити президента Російської Федерації Бориса Єльцина. В інтерв'ю російському виданню терорист розповів, що колись працював в охороні.

"Я був залучений зі своїм відділенням Омону в якості охорони під час його виступу і стояв в одному метрі від нього, і у мене в куртці був пістолет. На прицілі не тримав, але з деякою іронією подумав, що треба ж, президент стоїть поруч, а у мене пістолет в руці", - розповів Прилєпін.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", для того, щоб підняти бойовий дух терористам так званої донецької "народної республіки", бойовики притягли на передову нібито вдову загиблого ватажка Олександра Захарченко.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що після смерті Захарченка Прилепін не зміг втримати язик за зубами.