Російський письменник-терорист Захар Прилепін, який воював у лавах "ДНР", зізнався, що на Донбасі воюють російські військові.

Про це скандальний письменник заявив в інтерв'ю російській журналістці Ірині Шихман, відео якого з'явилося в YouTube.

Прилепін зізнався, що особисто бачив кількох офіцерів.

Захар Прилепін

"Якщо ви запитуєте мене, чи заходили російські військові на Донбас. Звичайно ж вони заходили туди періодично. Заходили в складі спецгрупи. Причому, не тільки російські спецгрупи, але й американські та польські" Захар Прилепін

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, він розповів, що укріпрайони для українських військових будували "архітектори" НАТО за кращими зразками Альянсу.

Захар Прилепін

"За все моє перебування на Донбасі лише одного разу до нас заїхав якийсь офіцер, - ходив там видивлявся. А я потім запитав - хто це був? Мені відповіли, що росіянин" Захар Прилепін

За словами письменника, раніше він питав у терориста Арсена Павлова по кличці "Моторола" (помер від вибуху в 2016 році) чи знайомий він з російськими кадровими військовими, на що той нібито відповів, що під час війни на Донбасі з ними не зустрічався.

Також Прилепін зазначив, що іноді в ОРДЛО приїжджали люди для спецоперацій, намети яких точно не належали "ополченцям".

Нагадаємо, що у Росії мають намір включити частину України до складу Російської Федерації. У Москві вже назвали конкретні області.

До захоплення великої частини території України закликає російський письменник і політичний активіст Едуард Лімонов. Він підкреслив, що до складу Росії повинна увійти та частина України, де більшість громадян розмовляють російською мовою.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", так званий письменник Захар Прилєпін, який воює на Донбасі на стороні путінських терористів, заявив, що йде з сепаратистської армії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Прилепін заявив, що за два роки війни на боці бойовиків ДНР на Донбасі у нього накопичилося безліч завислих і невідкладних справ", і це стало для нього "самим щасливим".