На тимчасово окупованій території Донбасу проросійські бойовики взяли під варту так званого "командира республіканської гвардії "ДНР" Григорія Бєляєва на прізвисько "Бєлий". Про це пишуть у соцмережах поплічники терористів.

Як виявилося, "Бєлий" перебував у дружніх відносинах з ватажком так званої "ДНР" Олександром Захарченком.

Після вбивства останнього Бєляєва "скоротили", а потім кинули "на підвал". Проросійські бойовики пишуть, що разом з "Бєлим" також "кинули на підвал" двох його помічників. Додамо, що "командир гвардії" прославився "віджимом" майна у підприємців.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Його заарештували ще місяць тому, але широкого розголосу ця інформація набула тільки зараз, на що натякнув у Facebook один з терористів Комов.

Дивіться: Реакція Росії на вбивство Захарченка

Нагадаємо, українські герої знищили одіозну терористку.Як повідомляв "Знай.ua", бойовики "ДНР" вбили американця. Також "Знай.ua" писав, посольство США в Україні заявило про посилення заходів безпеки через погрози терористичних організацій.