Посіпаки бойовиків не стало 24 листопада. На даний момент ще не розголошуються обставини її ликвидации.

Про це повідомив в Twitter український блогер Necro Mancer.

Зрадницю України з окупованого Алчевська Ковальову Олену ховали 25 листопада. Бойовики горюють в соціальних мережах і вказують на те, яким хорошим товаришем вона була.

Раніше в мережі одіозну терористку висміяли за фейкові "медалі".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

При цьому стало відомо, що на бік повстанців перейшли й деякі родичі сепаратистки. Дані про Ковальову розміщені на сайті "Миротворець".

Олена Ковальова подалася до терористів практично з самого початку війни на Донбасі. Сепаратисти пишуть у соціальних мережах, яким хорошим кухарем була пособниця бойовиків і зазначають, що такої людини ніколи не забудуть.

Одночасно з цим ліквідовану терористку піднімають на сміх з-за "медалей", які прикрашають її груди. Вони були видані їй нібито за "бойові доблесті".

Раніше повідомлялося, що Ковальова Галина - росіянка, перейшла на бік бойовиків "ДНР", живе в окупованому Донецьку. Терористка внесена в базу "Миротворця" і має кілька сторінок в соцмережах з фальшивими профілями.

Нещодавно, сепаратистка поскаржилася, що родичів високопоставлених бойовиків в "ДНР" можна все, і вони за свої п'яні витівки не відповідають.

Нагадаємо, українцям розкрили правду про "путінський рай" на Донбасі. Не вистачає медиків, елементарних продуктів харчування і пального.

Як повідомляв Знай. ua, обстановка загострюється, українські воїни майстерно ліквідували двох найманців. Українські військові дають гідну відсіч окупантам.

Знай. ua писав, що українцям розповіли, скільки бойовиків вирушило в пекло. Українські військові продовжують гідно відповідати на агресію бойовиків.