Користувачі соціальних мереж, які проживають в окупованому Донецьку, мали честь бути присутніми на прощальній церемонії з ватажком бойовиків Олександром Захарченком і розповіли, як насправді люди поставилися до події. З екранів окупантських ефірів українцям, зрозуміло, показували скорботні маси, моря сліз і невгамовного горя. Хоча насправді окупантам було не дуже сумно: молоді орки тільки переймалися, що через цей похорон довелося змінити плани на вихідний.

У своїх коментарях люди публікують відповідні фото і пишуть:

"Всі знайомі засепаро-дирівці не сумують н… я, лише обурюються, шо вихідного позбулися", "Бачив я вже і ридаючих комсомолок, і роняющих сльози бабусь. Єдінствєннає категорія, кому п… ї — це орки. Ходять веселі, завзяті. Не чув коли бп по місту знімуть?", "Сусід, дірявий на всю голову, заходив за дрилем. Питаю чому не на похоронах свого керманича, а він у відповідь „А це хто?“. З… а ці тварюки будуть в повітрі одночасно, перевзуватися, вчити українську, одягати вишиванку, як тільки наш перший танк зайде в Донецьк".

Стилістика та орфографія авторів повністю збережені.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Хто вбив Захарченко: основні версії

Екс-ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув миттєво - вибухом, який стався у кафе "Сепар" в Донецьку, йому практично розірвало голову. Разом з терористом помер також його охоронець; серед поранених - "міністр" за доходами і зборами "республіки" Олександр Тимофєєв, він же-права рука Захарченка і його найближчий партнер. Вони разом приїхали поминати покійного "героя "ДНР" Йосипа Кобзона.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, прес-секретар глави Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ватажок "ДНР" Олександр Захарченко був зрадницьки вбитий".

Як повідомляв "Знай.uа", "похований" Ташкент повстав з мертвих і прийшов на прощання із Захарченком.

"Знай.uа" писав, що бойовик розповів, як вбили Захарченка.