У мережу злили вельми дивне відео, на якому екс-ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко вітає українців з Новим роком.

Так званий вітальний ролик з'явився в соціальній мережі Facebook.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Коротке відео починається словами підірваного ватажка "ДНР": "З Новим роком, дорогі мої!", після чого відразу з'являються кадри вибуху, який став фатальним для нього.

"Команда MIL.IN.UA (НМП) бажає вам примноження всього хорошого, а все погане нехай вибухне в новому році!", — додали до відео автори публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

З НОВИМ РОКОМ!

З НОВИМ РОКОМ ДОРОГІ НАШІ ЧИТАЧІ! Команда MIL.IN.UA (УМП) бажає вам примноження всього хорошого, а все погане нехай вибухне в новому році!

Geplaatst door MIL.IN.UA op Maandag 31 december 2018

Варто нагадати, що президент України Петро Порошенко 31 грудня привітав українців з настанням 2019 року. Відеозвернення опублікували на сайті глави держави. Його показали по всім великим телеканалам країни.

Під бравурний марш українських націоналістів з нарізкою кадрів з Порошенком розпочалося новорічне привітання зі створення ПЦУ - автокефальної церкви. І знову президент пообіцяв Томос 6 січня. Застеріг "не затоптати паростки зростання" у передвиборчій боротьбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новорічне привітання російського президента не мінятимуть із-за трагедії в Магнітогорську. В YouTube опублікували відео з привітанням президента Росії Володимира Путіна з Новим роком.

Глава РФ не сказав жодного слова про політичну або економічну ситуації в країні. Він побажав росіянам успіхів у 2019 році і порадив домагатися змін на краще власноруч. При цьому президент країни-агресора ні словом не згадав про трагедію в Магнітогорську, де напередодні під завалами житлової багатоповерхівки в результаті вибуху загинули люди.

Нагадаємо, як змінювалися новорічні звернення Порошенка за час президентства.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко залишився без новорічного привітання від Путіна: велика втрата.

Знай.uа писав, привітання з Новим роком 2019 для сім'ї: у віршах і прозі.