В окупованому Донецьку жителі скаржаться на безлад у місті. Звинувачують у всьому нового "ватажка" Дениса Пушиліна і все сильніше сумують за загиблим Захарченком.

Про це пишуть користувачі соцмережі Twitter.

Зокрема один з жителів окупованої частини Донецької області пожалівся, що йому довелося через півміста їхати за плівкою для рентгену. Під час поїздки, він "наслухався", що думають жителі міста з приводу нинішної ситуації.

"Наслухався дуже багато про Пушиліна, згадали Захарченка із пістолетом на ринку, а закінчили, природньо Сталіним – одноголосно потрібен", – розповів чоловік про те, що кажуть містяни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Разом із тим інший блогер пише, що через Захарченка на територію так званої "ДНР", не може потрапити Захар Прилепін – російський письменник-терорист. Він особисто брав участь у війні на Донбасі та був радником Олександра Захарченка.

Проте блогер нагадує про справжні причини, чому Прилепін не може потрапити до "республіки".

"Захар забув розповісти про те, як він батальйон імені себе кинув на бабло, сам звалив з баблом в моксель, а борги батальйону повісив на мінабарони динири", – пише блогер Фашик Донецкий.

Нещодавно псевнореспубліка "ДНР" знову отримала нового тимчасово виконуючого обов'язки керівника. У приміщенні місцевої опери Дениса Пушиліна офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки.

Нагадаємо, що колишнього ватажка "ДНР" Захарченка засікли на Донбасі: прихвосні панічно хрестяться, Пушилін пакує речі.

Як повідомляв "Знай.ua", смерть Захарченка інсценували, відео несправжнє.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно ватажок злочинного терористичного угрупування "ДНР" Денис Пушилін з невідомих причин відправився на території анексованого Росією Криму.