У мережі з'явилось неоднозначне фото колишнього керівника донецьких бойовиків Олександра Захарченка.

Про це повідомляє Politeka.

Зокрема, обличчя ліквідованого керівника "ДНР" з'явилось на автомобілі, який роз'їжджає по Донбасу.

На знімку зображений позашляховик в тюнінгу камуфляжу. На задньому склі якого прикріплений плакат з портретом Захарченко і написом: "Живи вільним, роби по совісті, стався до всіх справедливо".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно ватажок злочинного терористичного угрупування "ДНР" Денис Пушилін з невідомих причин відправився на території анексованого Росією Криму.

У мережі користувачі підмітили цікаву і суперечливу деталь такого візиту, котрий за попередніми даними відбувся ще 18 січня.

"Щось Серьога (незаконний "глава" анексованого Криму Сергій Аксьонов –ред.) не став світитися в цьому комічному шоу", – підписав знімок автор публікації.

Цікаво, які такі справи були у наступника покійного Захарченка у Криму, але у його біографії нещодавно спливли подробиці, які ставлять під сумнів навіть пропагандистську ідеологію терористів, найманих Кремлем.

Сьогодні Денис Пушилін про кар'єру в "МММ" намагається не згадувати. У його біографії, розміщеній на сайті угруповання "ДНР", немає жодної згадки про це. Проте там є інформація про те, що з 2002 року він нібито "працював у дистриб'юторській фірмі в Макіївці". Хоча ще влітку 2014 року Пушилін рекламував "МММ" з Таїланду.

"Можете приїхати відпочити, зняти свої бонуси. Водночас кому сподобається, може залишитися тут на тривалий час і включитися в роботу з місцевим населенням", – закликав Пушилін у рекламі фінансової піраміди у 2014 році.

У підконтрольний бойовикам донецьких медіа про минуле нового ватажка говорити не прийнято. Навіщо ж тепер Пушилін "призначає" на "керівні посади" в угрупованні "ДНР" своїх колишніх колег по фінансовій піраміді, невідомо.

Нагадаємо, у ватажка "ДНР" Пушиліна розвинулась манія.

Як повідомляв "Знай.ua", смерть Захарченка інсценували, відео несправжнє.

Також "Знай.ua" писав, що дружок Захарченко спустив усе накрадене і жорстоко поплатився.

Дружок Захарченко спустив усе накрадене і жорстоко поплатився: Донбас готується потонути, в соцмережах істерика