Ватажок "ДНР" Денис Пушилін почав страждати манією переслідування. Бойовик прекрасно розуміє, що його чекає. Адже не вперше всы побачили, щоКремль легко розправляється зі своїми маріонетками.

Долі Захарченка Пушилін, зрозуміло, боїться. І на це э причини.

Ватажок "ДНР" постійно підозрює своє оточення у підготовці "перевороту". Тому він систематично змінює "міністрів", охоронців, змушує по кілька разів на день обшукувати та перевіряти на наявність вибухівки житло, кабінет, автомобіль та інші місця.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, бойовики "ДНР" створили міфічну флотилію в Азовському морі. Бойовики терористичної організації використовують 20-25 швидкохідних рибальських човнів.

Нагадаємо, чудовиська з "ДНР" налякали б самого Чикатило: зняли скальп, відрізали пальці та геніталії.

На окупованих путінськими вбивцями територіях Донбасу в селищі Лідіївка дві молоді людини, під наркотичним сп'янінням, здійснили низку жорстоких злочинів. За інформацією з соцмереж, інциденти сталися 14 січня.

Як повідомляв Знай.uа, жителям Донбасу видадуть російські паспорти: експерт розкрив 2 основні схеми.

Підставою стали прийняті Держдумою 18 грудня минулого року поправки в третьому (остаточному) читанні до закону "Про громадянство РФ". При цьому президент РФ наділяється правом визначати категорії іноземців, які мають право на отримання російського громадянства в спрощеному порядку.

Знай.uа писав, що бойовики підняли військову техніку за наказом ватажка Пушиліна: готується щось страшне.