На території окупованої частини Донецької області бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" вирішили знову провести воєнні навчання.

Цю інформацію повідомив ватажок "ДНР" Денис Пушилін, передає НАРОДНА ПРАВДА.

Пушилін заявив, що Україна нібито порушує "всеосяжне різдвяне перемир’я". Тому ватажок терористів оголосив про проведення "планових навчань" "народної міліції" "ДНР".

У той же час, за словами Пушиліна, навчання будуть носити "виключно оборонний характер", і спрямовані на "зміцнення обороноздатності" псевдореспубліки та "підняття морального духу" бойовиків.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що Путін виробив власний сценарій завершення війни на Донбасі, який його максимально влаштовує. Про це розповів експерт з нацбезпеки і перший віце-президент Національної академії наук Володимир Горбулін, передає Рoliteka. Експерт вважає, що одним з рішень війни на Сході України може стати перетворення окупованого Донбасу на “українську Чечню”.

"Ось так звана опозиція обіцяє за п’ять-шість тижнів вирішити проблему Донбасу. На яких умовах, хотів би запитати. На російських? Тобто створити там "українську Чечню". Київ буде вкладати у відновлення зруйнованої інфраструктури гроші, а управляти регіоном реально буде Росія, про що і мріє пан Путін", – зазначив експерт.

Горбулін вважає, що на сьогодні від колишнього Донбасу практично нічого не залишилося, однак це не означає, що на Україну можна повісити подібний "вантаж".

Раніше портал писав, що окупований Крим Росія не поверне навіть через 15 років, а Київ не погодиться на компроміс заради миру на окупованому Донбасі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, так званий "депутат народної ради ДНР" Владислав Бердичівський розповів, як бойовики псевдореспубліки карають "агентів СБУ".

Також Знай.ua писав про те, що чинний голова ОБСЄ після візиту на Донбас заявив, що шокований умовами життя людей.