На окупованій території Донецької області, яка, як відомо, гордо іменує себе "республікою ДНР", пройшов убивчий по своїй абсурдності конкурс "Леді ДНР". На перший погляд, нічого такого. Просто розважаються оккпантишки, обираючи найвродливішу дівчину. Але ні – претенденток ще й змусили розповісти, за що вони люблять цю так звану республіку. А в журі, як годиться, сиділи чини і пропагандисти. Там помітили "заступник командувача "НМ ДНР" Едуард Басурин британський журналіст-пропагандист Грем Філліпс".

Перемогла Наталія Хорько. Дівчина з, м'яко скажемо, посередніми зовнішніми даними, вочевидь, розчулила окупантів своїми палкими промовами про те, як вона любить самоназвану республіку. У Мережі регочуть над таким поворотом подій – Наталія Хорько отримала корону, титул Леді ДНР і 100 000 рублів (це близько 45 000 грн).

На Facebook-сторінці Рагу.лі оприлюднили відео, на якому одна з учасниць — росіянка, яка заради чоловіка переїхала в так зване "ДНР", зізнається в любові Донецьку.

Своє ставлення до конкурсу висловив український політолог Олексій Голобуцький.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Леді ДНР" звучить приблизно як "королева вигрібної ями", — написав він.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українські військові відправили в пекло вбивцю Василя Сліпака.

Черговий бойовик з російсько-терористичних формувань на окупованій частині Донбасі отримав по заслугах і був ліквідований українськими військовими.

Нагадаємо, одного зрадника стало менше. Так, днями в страшному ДТП "самоліквідувалася" проросійський бойовик, мешканець Луганської області.

Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook.

Безславна "бригада-200" (загиблі на Донбасі терористи) отримала поповнення. І на цей раз бойовики впоралися без участі українських воїнів.

Раніше Знай.uа писав про те, що відому терористку ліквідували "ЛНР".

Посібниці бойовиків не стало 24 листопада. На даний момент ще не розголошуються обставини її ліквідації.

Про це повідомив в Twitter український блогер Necro Mancer.

Зрадницю України з окупованого Алчевська Ковальову Олену ховали 25 листопада. Бойовики горюють в соціальних мережах і вказують на те, яким хорошим товаришем вона була.

Раніше в мережі одіозну терористку висміяли за фейкові "медалі".

При цьому стало відомо, що на бік повсталих перейшли і деякі родичі сепаратистки. Дані про Ковальової розміщені на сайті "Миротворець".