Британський уряд почув прохання української влади та відмовив російському актору, який активно підтримує терористів "ДНР" на Донбасі Івану Охлобистіну відвідувати заходи в рамках Тижні російського кіно, що проходить у Лондоні.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Я не знаю, чесно кажучи, для мене ця ситуація в новинку в силу геополітичних змін. Тому я волію не розбиратися, я існую в середовищі своїх колег, професіоналів, і мені цього цілком достатньо", - передає слова Охлобистіна джерело.

Як відомо, на Тижні російського кіно, куди актора не пустили, презентують і стрічку за його участю. Вона має назву "Временные трудности". Однак він її там представити не зможе.

Іван Охлобистін на Донбасі підтримує терорисітв

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Представник Охлобистіна Максим Брусніцин заявив, що заборона на його появу на заходах "ніяк не пов'язана з українськими активістами", які вимагали не пускати Охлобистіна.

російський актор

Раніше депутат Верховної Ради України Антон Геращенко звернувся до прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей з вимогою відмовити в допуску на територію Британії "мракобіса" Охлобистіна. Він заявив, що дозвіл на в'їзд акторові, який підтримує терористів "ДНР", буде політично суперечливим і попросив роз'яснити позицію Британії з цього питання.

Охлобистін отримав паспорт ДНР

Нагадаємо, два роки тому СБУ відкрила кримінальне провадження щодо Івана Охлобистіна за ч. 1 статті ККУ 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації).

У той же час "Миротворець" вніс Охлобистіна у список ворогів України через підтримку терористів "ДНР".

В грудні 2016-го Охлобистін з рук ліквідованого ватажка бойовиків Олександра Захарченка отримав "паспорт" "ДНР".

Крім того, Латвія також заборонила актору відвідувати країну.

Нагадаємо, російська співачка Юлія Чичеріна оскандалилась новою маразматичною заявою про Донбас.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, зірка балет, уродженець України Сергій Полунін не встиг потрапити до Голлівуду, як уже відмовився від Батьківщини та прославляє Путіна.

Раніше портал Знай.ua писав, що Охлобистін, нещодавно звинуватив українців у тому, що нібито все одно будуть виконувати вказівки Кремля навіть у релігійному плані.