Учасник міжнародного конкурсу "Євробачення", білоруський співак Дмитро Колдун виступить в окупованому Донецьку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що співак відвідає окупований Донецьк 11 листопада та візьме участь у концерті на центральному майдані міста.

Відомо, що скандальний концерт відбудеться за сприяння Російського центру та передбачається вільний вхід. Окупанти також запропонували відвідати захід жителям підконтрольній Україні частини Донецької області.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Пам'ятаєте Дмитра Колдуна, який в 2007 році зайняв для Білорусі рекордну шосте місце на Євробаченні? Пацан опустився на саме дно", - прокоментував в Telegram канал "Білорусь головного мозку".

Разом з тим варто відзначити, що останнім часом скандального російського актора Михайла Пореченкова перестали запрошувати на зйомки режисери і складається враження, що усе це відбувається не просто так.

Журналіст припускає, що Пореченкова режисери могли зняти з ролей просто через огиду. Таким припущенням Троїцький відреагував на скарги актора про втрату роботи через відкриту підтримку терористів на Донбасі та анексії Криму.

"Му*ака Пореченкова, можливо, зняли з ролей якісь конкретні продюсери - просто з огиди. Ніякої державної політики за цим стояти не може", - розповів Троїцький.

Нагадаємо, російський актор Михайло Пореченков на власному досвіді пересвідчився, що за кожен вчинок у житті люди розплачуються сповна.

Ще з 2014 року він навіть не намагався приховати своєї занадто лояльної позиції до найманців так званої "ДНР", навіть нагороди пізніше від них отримував.

Нещодавно в оточенні колись популярної зірки кіно підтвердили страшні речі: Пореченков опинився на самому дні, без шматка хліба і постійного заробітку.

Раніше він спокійно міг приїхати на Схід, просто аби "постріляти на камеру", а тепер проросійським бравадам прийшов кінець.

Його перестали брати навіть на епізодичні ролі в кіно, бідність змушує йти на крайні міри.

"Мене стали знімати з ролей, вже із затверджених проектів. Мені просто повідомляють, що роль віддали іншій людині. Усе. Спочатку думав, що це збіг. Потім це повторювалося раз по раз. Потім я почав дивитися, куди ведуть ниточки і хто випускає проект. Все стало на свої місця. Що вдієш", - бідкався Пореченков в коментарі місцевим ЗМІ.

Нагадаємо, Гіркін розкрив страшну правду про московських монахів, вони допомагали вбивати українців, всі з Лаври.

Як повідомляв "Знай.ua", Охлобистін видав таке, чого не пробачить жоден українець.

Також "Знай.ua" писав, що Донбас таємно "ділять" у Росії.

За яку ціну російські зірки виступають у Криму