Поділ влади та територій у так званій "ДНР" почався задовго до ліквідації ватажка терористів Олександра Захарченка. І до цього причетні не тільки кадровики з РФ, кремлівські пропагандисти та наступники бойовиків.

Нещодавно у Ростові-на-Дону (Росія) відбулася "сходка" кримінальних авторитетів, колишні і нинішні злодії в законі намагалися відірвати ласий шматок від окупованих міст.


Поділ в "ДНР": злочинний світ наступає

Донбас в окупації
Донбас в окупації


За даними місцевих ЗМІ, серед злочинців досі панує розбрат, вони не можуть дати собі раду після вбивства Захарченка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зібралися у вересні на таємні "переговори" близько 15 осіб, серед них - Олександр Батурин (Батура, був "смотрящим" по Горлівці і довіреною особою українського кримінального авторитета Юрія Іванющенка (Юри Єнакіївського), Армен Саркісян (з 2009 року також вважався "смотрящим" за Горлівкою), Віталій Мітла та Едуард Асатрян (він же Едик Осетрина, або Едік Тбіліський, один з найбільш авторитетних злодіїв Росії).

Донбас в окупації
Донбас в окупації


Але не тільки росіян помітили у Ростові, в числі злочинців – і мешканці Дніпра. Зокрема, Сергій Олійник (Умка) – права рука Олександра Накрешвілі (Нарик), який очолює найпотужніше злочинне співтовариство в місті.

Донбас в окупації
Донбас в окупації

Не обійшлося і без гостей з Луганська і угруповань, які "працювали" в Донецьку до початку 2014 року. Особливо їх цікавила контрабанда тютюна з фабрики "Хамадей".

Донбас в окупації
Донбас в окупації


Контроль над одним з найбільших міст "республіки" - Горлівкою - було вирішено закріпити за єнакіївській угрупованням і людьми, що представляють інтереси бізнесмена Ріната Ахметова. Йшлося про машиноремонтні заводі та інших великих підприємствах, а також про постачання насіння, солі, продуктів харчування, що йдуть з боку України через Горлівку.


Дивіться: ЗСУ про підступну тактику бойовиків


Нагадаємо, СБУ схопила шпигуна з "ДНР".
Як повідомляв Знай.ua, українські військові в найближчі кілька днів проведуть у Запорізькій області в місті Бердянськ заняття з бойової підготовки.
Також Знай.ua писав, Захарченку звели "мавзолей" на Донбасі.