Українські військові в найближчі кілька днів проведуть у Запорізькій області в місті Бердянськ заняття з бойової підготовки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Бердянської міської ради, яка посилається на рішення командування Військово-морських сил ЗСУ.

ЗСУ
ЗСУ

Так, в період з 10 по 12 жовтня в районі міста Бердянська Збройні Сили України проведуть заняття з бойової підготовки з виконанням практичних стрільб.

ЗСУ
ЗСУ

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто зазначити, що командування ВМС звернулося до місцевих мешканців з розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій - це практичні заняття.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні після подій у Балаклії тривають незрозумілі вибухи на військових складах боєприпасів. А у Харкові суд прийняв рішення поновити на посаді відповідального за зберігання озброєння на тому самому сумно відомому військовому арсеналі в Балаклії. Про це повідомляють харківські ЗМІ з посиланням на постанову суду.

Військовий вважає, що притягнення його до відповідальності було безпідставним, необґрунтованим, незаконним, а реалізація зазначеного наказу виконана з порушенням норм законодавства.

Варто нагадати, що нова масштабна пожежа сталася на військовому складі: в ніч з понеділка на вівторок, 9 жовтня в Чернігівській області неподалік від міста Ічня загорівся один з найбільших арсеналів Міністерства оборони. Протягом усього ранку щосекунди там було чутно два-три вибухи, трохи пізніше інтенсивність знизилася.

Починаючи з 2014 року, це вже четверта масштабна пожежа на складах ЗСУ, а що стосується менших епізодів займання - їх безліч. Що, коли і чому горіло за останні чотири роки, давайте пригадаємо разом.

Нагадаємо, вогняне пекло на Чернігівщині: СБУ запідозрила щось недобре.

Як повідомляв Знай.uа попереджали і не раз: з'ясувалося, що на складах зберігалося, а тепер палає.

Знай.uа писав, пекельна доба на Донбасі: бойовики пішли в наступ і не прийшли, ЗСУ рахують трофеї.