Окупант з "ДНР" Олександр Ходаковський, який раніше був так званим "керівником міністерства безпеки ДНР" тепер бере участь у "виборах" самопроголошеної республіки. Він розповів, що настрої в регіоні змінюються.

Ходаковський розповідає, що зараз у ОРДЛО постійно звучать заклики про повернення до складу України.

При цьому на даний момент вже ніхто не хоче "йти за Дніпро" і вже не обговорюється перемога "над київським режимом". Однак все частіше лунають заяви про повернення до складу України. Поки що не можуть визначитися, в якому форматі можливий таке повернення.

Про це сепаратист пише на своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ми вже не говоримо ні про походи на Київ, ні навіть про вихід на адміністративні кордони областей. Швидко змінився горезвісний "тренд" – всі розмови тепер тільки про інтеграцію. Як в жарті: ті, хто каже, що пити треба менше, і ті, хто каже, що пити треба більше, мають рацію в одному – пити треба" – написав Ходаковський.

Сам терорист все ж сподівається на збереження самопровоглашенных "республік".

Раніше повідомлялося, що соцмережі насмішило відео з промовою бойовика так званої "ДНР" Бенесса Айо на прізвисько "Чорний Ленін", який обурений "виборами" в окупованому Донецьку.

Відео одіозний фанат російського світу опублікував на YouTube.

Нагадаємо, "Вибори" в "ДНР": Пушилин смів "народного губернатора" з шляху. Представники саме проголошеної республіки в черговий раз здивували своїми діями.

Як повідомляв "Знай. ua", путінські бойовики влаштували "даремний" обстріл, ВСУ не упустили момент. Путінські бойовики вісім разів обстріляли позиції українських захисників.

"Знай. ua" писав, що на Донеччині з'явився "Чорний Ленін" і пригрозив повернути СРСР. Одіозний комуніст на прізвисько "Чорний Ленін" пригрозив поверненням СРСР.