Мережу сколихнула новина про те, що так звані вибори в "ДНР" пройшли зовсім не гладко.

Як стало відомо, до участі в незаконних виборах терористичної організації "ДНР" допустили п'ять "кандидатів".

ДНР

Таким чином, відмову отримали лідер "Народного ополчення Донбасу" і так званий "народний губернатор Донеччини" Павло Губарєв, передає Інтерфакс з посиланням на Lenta.ru.

Про ці факти розповіла глава "ЦВК ДНР" Ольга Позднякова. Вона також додала, що на засіданні "ЦВК" було відмовлено в реєстрації двом кандидатам - Валентину Спиридонову (директор Єнакіївського хлібозаводу) і Павлу Губарєву "у зв'язку з недостовірністю підписів жителів" ДНР "в наданих ними в ЦВК підписних листах".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Губарєв

У відповідь на такі дії, Губарєв заявив, що про таке рішення він знав уже давно.
Однак він додав: "Вважаю несправедливим проведення безальтернативних виборів і нав'язування єдиного кандидата". Звичайно, всі розуміють, що він мав на увазі Дениса Пушиліна.

У свою чергу, з тих, хто все таки були допущені зареєстровані "т.в.о. голови ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович, колишній мер Горлівки Роман Храменков, суддя "народного трибуналу" Олена Шишкіна, керівник музею бойової і трудової слави союзу ветеранів Афганістану Петровського району Донецька Роман Евстифеев і "заступник міністра освіти ДНР" Володимир Медведєв.

До слова, в мережі з'явилося фото російського найманця на Донбасі, де він встановлює протипіхотну міну МОН-50. Саме від такої міни в лісосмузі біля нульового блокпоста окупантів 30 вересня загинули діти з Горлівки.

Цей жахливий інцидент став приводом для пропагандистів Кремля звалити все на українську сторону. Хоча цілком зрозуміло, що це робила саме російська сторона.

Черговим підтвердженням послужили фотографії в соціальних мережах, де горді окупанти хизуються кількістю встановлених в лісі розтяжок і протипіхотних хв.

Так, росіяни завезли на окуповану частину Донбасу купу заборонених Оттавської конвенції протипіхотних хв. В тому числі ПМП-2. І терористи продовжують хвалитися своїми арсеналами забороненої зброї, якого просто немає в української армії згідно з виконання угоди про ліквідацію протипіхотних хв.

Нагадаємо, просочилася інформація про поставку зброї на окупований Донбас з боку Білорусії.

Як повідомляв Znaj.ua, путінські окупанти продовжують псувати життя жителям Донбасу. З'явилася інформація, що 6 жовтня в так званій "ЛНР" одночасно відключать подачу води, електрику, мобільний зв'язок та закриють залізничне сполучення.

Також Znaj.ua писав про те, що на окупованих путінськими бойовиками територіях Донбасу знову стає спектоно. За минулу добу, 5 жовтня, бойовики 19 раз обстріляли позиції українських захисників.