Навіть після смерті головного донецького бойовика Олександра Захарченка його продовжують тролити свої ж "шакали". Так, біля місця поховання ватажка так званої "ДНР" з'явилася дивна споруда.

Фотографії з місця "будівництва" в Twitter опублікувала спільнота "Фосфорна Горлівка".

На знімку зображено цвинтар, де спорудили намет, схожий на сцену. Чорна конструкція встановлена навпроти могили терориста. Також на землю вздовж могили постелили траву.

Похорон Захарченка
Похорон Захарченка

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Новоросці продовжують знущатися над трупом курячого маршала. Прямо на могилі постелили штучний газон. Проводитимуть міжнародний чемпіонат ОРДЛО з футболу?" – написали в мережі.

"...а вночі тут гратимуть в ногомяч українські ДРГ", - додав автор публікації.

Користувачі мережі також помітили, що бойовики готуються до траурних заходів на 40 днів з моменту вбивства терориста Захарченка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася інформація про те, що медичним працівникам з міста Шахтарськ, який знаходиться на тимчасово окупованій території "ДНР", забороняють розмовляти на певні теми. Навіть по телефону. Про це розповів блогер Фашик Донецький в Twitter.

Повідомляється, що медичних працівників міста Шахтарська зобов'язали підписати папір, відповідно до якого вони зобов'язуються по телефону не обговорювати нічого, що пов'язано з медициною в регіоні, зарплатами і взагалі по роботі.

Варто нагадати, що агенти кровожерливого "руського міра", які покликали путінських головорізів на Донбас, принесли на українську землю війну і злидні. У цих місцях в бізнес повернувся бартер: цвяхи на косметичний ремонт.

Про це в інтерв'ю українським журналістам розповів уродженець Нагірного Карабаху Армен, який втік до України від війни. І за іронією долі в даний момент проживає в одному з окупованих міст в Донецькій області.

Нагадаємо, українські військові покажуть свою силу і міць в Азовському морі, окупанти трясуться від страху.

Як повідомляв Знай.uа ватажок бойовиків "ДНР" приправив маячнею сторінки польської газети.

Знай.uа писав, Путін нишком готує підступний наступ: у Полторака розкрили подробиці.