Російські репер Баста, раніше внесений у базу "Миротворець" за украинофобні висловлювання та виступи в аннексированному Криму, висловився на підтримку підвищення пенсійного віку в Росії.

"Якщо ми не підвищимо пенсійний вік, то через кілька років нам буде нічим платити пенсії. Підвищення пенсійного віку - це страшно, але по-іншому ніяк", - висловився музикант у відповідь на питання журналістів.

Баста навів розрахунки: через кілька років на одного працюючого припадатиме по шість пенсіонерів. Пенсії буде платити нічим, виникне необхідність підвищення податків. Тому пенсійна реформа є вимушеною.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що один з найпопулярніших російських реп-виконавців Андрій Позднухов, більш відомий під сценічним псевдонімом "Блідий", засновник і учасник групи "25/17", розповів, чому його не пустять в Україну.

Про те, що заважає Блідому відвідати Україну, він розповів в інтерв'ю Юрію Дудю.

На думку репера, однією з головних причин є його дружба з Захаром Прилєпіним, який є одночасно письменником і бойовиком так званої "ДНР". Блідий розповів, що Прилепін вже запрошував його на Донбас, але там репер виступати не хоче. Як каже сам музикант, його візит на окуповані території можуть використовувати в пропагандистських цілях. З цієї ж причини Блідий не їздить в Київ.

"Ми в 13-му році Україну закрили", – каже музикант.

Репер вважає, що у Київ його не впустять, і справа не тільки в дружбі з Прилєпіним.

"Туди Гуфа не пустили, Васю Басту не пустили, а нас тим більше".

Він також згадав, що група виступала в окупованому Криму, порушивши закон.

Нагадаємо, російський репер Баста заявив про зміну роду діяльності.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", зірки шоу-бізу, яких помилково "поховали".

Також "Знай.ua" писав, що в мережі показали момент жорстокого вбивства репера XXXTentacion.