Компанія ліквідованих терористів Гіві, Мотороли, Захарченка та ін. тепер поповнилась особою жіночої статі, щоб, як кажуть, їм і там добра не було.

На Донбасі ліквідували відому терористку "ДНР" "Сирену". Справжнє ім'я злочинниці Анна Чабанова, їй 28 років, вона родом з Донецька.


Про смерть терористки повідомили у Twitter на сторінці "Necro Mancer".

"Чабанова Анна Олександрівна " Сирена "(Донецьк, 24/06/90) загинула 27/09/18 в р-ні Коминтерново", - написав автор публікації.

Смерть "Сирени" підтвердили і в "ДНР".Про деталі ліквідації наразі мало що відомо, зазначається, що ймовірно вона підірвалась на міні.

28-річна терористка активно ділилася в мережі фото, на яких вона позувала зі зброєю в руках на позиціях бойовиків в зоні ООС. Під позивним "Сирена" вона в банді бойовиків "ДНР" "Ольхона" вбивала українців.

У мережі повідомили, що терористка була родом з Донецька і мала українське громадянство.

Зазначимо, що теористка внесена в базу організації "Миротворець". В "Чистилищі" вона позначена, як бойовик НВФ, провокатор та учасник організації незаконного референдумі.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомили, що під Маріуполем вбито двох і поранено ще одного терориста "ДНР".

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, хто замовив ліквідацію Захарченка.

Також "Знай.ua" писав, Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що про дату ліквідації Олександра Захарченка добре знали у "команді" іншого терориста - Дениса Пушиліна