На Донбасі ліквідували відомих сепаратистів з позивними "Реал" та "Сирена".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як зазначається, "спікер оперативного командування" терористичної ДНР повідомив, що під Маріуполем убили двох і поранено ще одного терориста.

Український патріот з окупованих територій, відомий блогер "Necro Mancer" в соцмережах росіян дізнався їх імена та показав фото терористів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Чабанова Ганна Олександрівна (Сирена). 9-ий полк "морської піхоти" ДНР. Донецьк, народилася 24/06/90. Загинула 27/09/18 в районі Комінтернове. Точної причини смерті не вказується. За версією, вона могла підірватися на міні, або ж під час обстрілу автомобіля.

Іншого бойокика звати Сокуренко Олег. Про нього відомо, що народився 28.05.1991 року.

Загинув 27.09.18 в районі Комінтернове.

Ганна Чабанова – яра "рашистка", брала найактивнішу участь у війні проти України з 2014-го року. Була занесена до бази ворогів України на сайті "Миротворця".

Олега Сокуренко там немає, проте у нього специфічний девіз на сторінці "Вконтакті":

"Всі ввійшли, і я увійшов. Всі пішли, і я пішов. А сьогодні з ранку всі помруть, і я помру".

Дивіться: Війна на Донбасі. Стільки ще триватиме та чим закінчиться

Нагадаємо, у ЗМІ просочилась інформація, що Росгвардія отримує право на евакуацію кораблів із зон, які прилягають до Кримського мосту в Керченській протоці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна вдарила санкціями по росіянах за торгівлю з "ЛНР". В СБУ назвали компаныъ, якы потрапили до "чорного списку".

Також Знай.ua писав про те, що співробітники Служби безпеки врятували українців від старшного препарату-вбивці. Спецслужби звблокували в Харкові контрабандне надходження на територію України сильнодіючого анаболіка метандиєнона.