Співробітники Служби безпеки України блокували в Харкові контрабандне надходження на територію України сильнодіючого анаболічного препарату – метандиєнона.

Правоохоронні органи встановили, що житель обласного центру замовляв анаболіки через сервіси міжнародного поштового зв'язку. Для того, щоб приховати свою протиправну діяльність він використовував посередників, які і приносили йому посилки з поштових відділень.

Оперативникам вдалося затримати правопорушника в Харкові під час передачі через посередника чергової партії метадиєнона.

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили в квартирі фігуранта справи один кілограм анаболіків і підроблені голограми, а також обладнання для фасування і пломбування фальсифікованих медичних препаратів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Всі предмети були вилучені та направлені на експертизу.

За попередніми оцінками вартість "продукції", яка була виявлена, на "чорному ринку" становить понад 10 тисяч доларів США.

На даний момент вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри щодо ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Поки що тривають безотложные слідчі дії.

Раніше, днями СБУ повідомила про затримання ще одного бойовика, наближеного до загиблому ватажкові "ДНР" Олександру Захарченко.

У ході спецоперації контррозвідки СБУ з Донбасу був вивезений колишній міністр агропромисловості ДНР".
У вересні 2014 року він приєднався до бойовиків у складі так

званого "Індустріального оплоту Донбасу".

Бойовик поставляв в ОРДО добрива, пально-мастильні матеріали, займався закупівлею зерна і продукції сільського господарства.

Нагадаємо, СБУ вивезла з Донецька ще одного "міністра". СБУ повідомила про затримання одного з ватажків "ДНР".

Як повідомляв "Знай. ua", Україна вдарила санкціями за росіянам за торгівлю з "ЛНР".

"Знай. ua" писав, що Ренпрокуратура спільно з СБУ викрили рейдерів в Запорізькій області.