Російський актор, відомий за роллю в "Інтернах", Іван Охлобистін, нещодавно звинуватив українців у тому, що нібито все одно будуть виконувати вказівки Кремля навіть у релігійному плані.


Такі заяви були викликані прагненням з боку Київського Патріархату отримати нарешті Томос про автокефалію.

"Навіщо із ними домовлятися? Вони тварюки продажні. Яка віра? Який Томос? Душити зрадників. Ми розкольники? Добре. За фактом вони нам д*упу вилижуть і всі свої канони перероблять. Вони завжди були зрадниками і жаліти їх не треба. Правий переможець. Ми намагалися їх переконати, але вони змінилися. Слабкі, малодушні сатани. Раби. Ми відберемо у них все, ми змусимо їх вірити у те, що нам зручно. Їм не звикати. Ми завжди так робили. Шкода, у них коротка пам'ять. Сподіваюся, цього разу ми будемо обережнішими із нашими дурними сентиментами. Греки нам давно не друзі.. Турки їх позбавили орієнтації", - написав він.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Таке не могло залишитися не поміченим серед наших земляків. Одним із перших відреагував український ведучий Ігор Кондратюк. У своєму Facebook він запевнив: саме через таких, як Охлобистін, в Україні забороняють російське кіно.


Користувачів також обурили цинічні заяви актора, в коментарях пишуть, що у нього просто не все в порядку із психікою, тому що нормальна людина в адекватному стані навряд чи дозволить собі подібне.


Дивіться: Іван Охлобистін отримав так званий "паспорт "ДНР"


Нагадаємо, Стінг пояснив, чому скасував усі концерти у Росії.
Як повідомляв Знай.ua, Охлобистін звинуватив українців в страшних речах через прагнення отримати автокефалію.
Також Знай.ua писав, від зірки "Інтернів" пішла дружина.