Російська співачка Юлія Чичеріна, відома своєю антиукраїнською позицією, днями оскандалилася новою маразматичною заявою про Донбас.

Скандальна заява прозвучала у одному із інтерв'ю для російських ЗМІ.

У ході розмови Чичеріна заявила, що на Донбасі з української сторони воюють "негри", які нібито "приїжджають на сафарі, п'ють каву і ху*чатт електриків на стовпах і бабусь в городі".

"За що вони там воюють? За русскій мір, за що ж ще. Це протистояння Росії і Піндос, я так це для себе визначила", - зазначила Чичеріна.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка, яка неодноразово відвідувала Донбас і отримала паспорт так званої "Луганській народної республіки", розповіла, як, на її думку, в українському регіоні ведуться бойові дії.

"Зрозуміло, що там просто все з ними, і кріп, і норвежці, - там все понаїхали - і французи, і біатлоністки латиські, все там сидять, все, негри, які приїжджають на сафарі і просто стріляють бабусь в городах. Ну просто. У них обмундирування - барахло. Сидять, п'ють каву і просто ху*чать електриків на стовпах ... комунальників теж", - вважає росіянка.

"Ну, коротше, підла, підла війна. Нічого не поробиш", - підсумувала Чичеріна.

Нагадаємо, скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка регулярно їздить виступати на Донбас, розхвалила людей, які підтримують "Донецьку народну республіку".

Про це повідомляє "Обозреватель".

За словами артистки, Донбас є "країною чудес".

"Ми часто їздимо на Донбас, і з'ясувалося, що кожен раз возити свою групу музикантів нелегко. Плюс військові дії, дороги, небезпечно було, і мені довелося взяти маленьку гітарку-укулеле та їздити з нею. На великі свята заїжджала група, але в основному їздила я з гітаркою. І я подумала, що треба мені групу прям тут, на Донбасі, організувати. І Донбас - країна чудес, у результаті обдарував мене симфонічним оркестром", - говорить Чичеріна.

Раніше Знай.uа писав про те, що поки вся Україна із завмиранням серця очікує надання Томосу про автокефалію, деяким росіянам це не дає спокою.

Томос в Україні
Томос в Україні

Наш шанс отримати нарешті релігійну свободу розлютив одним із перших скандального акторка "Інтернів", який відкрито підтримував терористів так званої "ДНР" на Донбасі, Івана Охлобистіна.

Також Знай.uа повідомляв, що російській співачці Земфірі Рамазановій заборонили концерти в Нижньому Новгороді і Калінінграді, Росія під час проведення Чемпіонату світу з футболу.