Нещодавно українців пробудила новину про те, що в Україну прибув Арнольд Шварценеггер

Відомо, що вже в київському аеропорту його зустрів мер столиці Віталій Кличко. В мережі на приїзд відомого голлівудського актора відреагували неоднозначно, і навіть з'явилися саркастичні фотожаби.


Про прибуття Шварценеггера і його зустрічі з Кличком стало відомо з інформації прес-служби політика. Також в мережу потрапило відео, на якому відобразили, як актор обіцяє повернутися в Київ.
"Це мій перший візит в Київ, і я закохався у ваше місто. I’ll be back! Hasta la vista, baby!", — висловився Шварценеггер. Як тільки в мережі не перекручували цю інформацію, адже пропустити її було просто неможливо.

"Новини шоу-бізнесу. Київ відвідав Арнольд Шварценеггер, а окупований Донецьк — наркоманка Чичеріна. Як кажуть відчуйте різницю", — написав у Twitter користувач під ніком Фосфорна Горлівка. "Русофоб Арнольд Шварценеггер прибув до Києва скуштувати смажених російськомовних снігурів", — писали в мережі. "Приходить як то Арнольд Шварценеггер до Віталія Кличка і говорить: — Віталя, мені б помитися", "Шварценеггер направляється в Миколаївську область по історичним місцям Конана Варвара", — висловлювалися з цього приводу користувачі соцмереж.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще


Ще одна з версій, чому Шварценеггер прибув до Києва, було те, що він як гість з майбутнього приїхав включити гарячу воду. З'явилися фотожаби і з приводу подиву голлівудської зірки української столиці.

Про це пише Політека.


Незважаючи на всі жарти, раніше ми писали, американський актор в Україні відвідав діловий форум. Ще в серпні Кличко повідомив, що запросив "термінатора" в столицю, коли поздоровляв його з днем народження.

Повідомлялося, що Шварценеггер виступить на сцені Палацу спорту. Вартість квитків була від 2464 до 95 648 грн. Причому поспілкуватися із зіркою особисто змогли лише власники квитка категорії "Платинум" (95 648 тис.)


Як повідомляв портал "Знай.uа" 10 найнеприємніших кіносцен, про яких знамениті актори воліють не згадувати.