Російський так званий актор Іван Охлобистін, як власник паспорта ДНР, не має права бути присутнім на кінофестивалі в Лондоні. Дану заяву зробив радник глави МВС і народний депутат Антон Геращенко.

27 ноября в Лондоне должен начаться кинофестиваль "Дни российского кино в Великобритании". Все бы ничего, но в числе...

Geplaatst door Антон Геращенко op Zaterdag 24 november 2018

Геращенко направив відповідне звернення прем'єр-міністру Сполученого Королівства Терезі Мей. Про це Антон Геращенко повідомив у соцмережі Facebook.

Антон Геращенко
Антон Геращенко

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дні російського кіно у Великобританії". Все б нічого, але в числі запрошених в Лондон знаменитостей, хто б Ви думали? Іван Охлобистін!", — написав він.

Громадянин Донецької Народної Республіки Охлобистін "як посіпака терористів" не має права отримувати візу і відвідувати "цивілізовану країну", - вважає Геращенко.

"Тому я звернувся до Прем'єр-міністра Великобританії Терезу Мей з вимогою відмовити в допуску на територію Великобританії мракобеса Івана Охлобистіна. Сподіваюся, що Прем'єр-міністр держави, постраждалого від російського тероризму, почує мене і Іван Охлобистін замість візиту до Лондону поїде до своїх корешів в тимчасово окупований Луганськ або Донецьк", - заявив він, додавши до тексту посилання на дані Охлобистіна на скандальному сайті "Миротворець".

Варто нагадати, що прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес пригрозив, що його країна заблокує угоду щодо виходу Великобританії з ЄС. Відомо, що саміт ЄС щодо виходу Великобританії з складу освіти може відбутися вже в неділю 25 листопопада може не відбутися. Відомо, що Великобританія досі не погодила з Іспанією угоду щодо Гібралтару

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні з'явилася інформація про те, що Великобританія і Іспанія зуміли досягти угоди по Гібралтару, яке дозволить провести саміт Євросоюзу щодо виходу Великобританії з ЄС. Про це повідомив прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес.

Нагадаємо, Євросоюз схвалив Brexit.

Як повідомляв Знай.uа так і до алкоголізму недалеко: Тереза Мей зізналася, як заспокоює себе через Brexit.

Знай.uа писав, новий міністр з Brexit: що відомо.