Відомий російський актор Іван Охлобистін, навколо якого спалахував не один скандал, закликав уряд Росії почати ядерну війну проти Сполучених Штатів.

Про це актор детально написав у своєму блозі.

"Всім потрібна війна. Чубатого заокеанського бутуса без війни демократична богема на барбекю не пускає. Шоколадного вождя древніх укрів без війни за вкрадені гроші дурними питаннями лякають. Балтійська вояччина не знає куди єдиний танк направити, щоб росіяни у них шпроти не забрали. Іділовці, як я розумію, окрім війни, іншого життя і не відали... Всім дуже-дуже потрібна війна. Назріло. Оформилося", - пише Охлобистін.

"Загальні уявлення про майбутні баталії у всіх приблизно однакові: всі засоби хороші, аби не атомна бомба. А після війни - буфет і танці. Але щось мені підказує, що без атомної бомби в підсумку не обійдеться і на танці розраховувати не варто. Що ж, значить, це і є апофеоз всієї попередньої історії людства. Сумно, що так. Хотілося різноманіття. Говорять, до нас було ще три-чотири цивілізації, але вони теж вперлися в товарно-ринкові відносини - і зараз перебувають у вигляді нафти. Значить, і нами колись можуть машини заправляти", - резюмував актор і додав, що американському населенню слід пояснити, що означає "російське розуміння ".

"Може, протроллити в жорстку і провести пару додаткових ядерних випробувань на атолах в Тихому океані? З прямою трансляцією на Першому каналі і святковим концертом типу "Блакитного вогника" в період його народної популярності - з академіками, генералами, балеринами, хокеїстами і космонавтами. І щоб перед сном вся країна підійшла до розкритих вікон і заспівала державний гімн. Хочеш не хочеш простий американець про це дізнається і запитає у Трампа: "А що там росіяни так широко святкують?" Що він зможе відповісти простим американцям? Звичайно! Тільки правду! Мовляв, святкують росіяни проведення позапланових ядерних випробувань на безіменному атолі в Тихому океані", - пише Охлобистін і продовжує: "Що б це значило?" - почешут потилиці прості американці... І шляхом нескладних умовиводів прийдуть до думки, що саме час, з доброї північноамериканської традиції, поряд із вбивством корінного населення універсами грабувати".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Охлобистін агітує російський уряд не зволікати і діяти рішуче: "Було б чудово хресний хід мільйона на півтора голів від Москви до Владивостока запустити. Теж з трансляцією. Телевізійний марафон "Живий у допомозі Вишнього". У кожному населеному пункті, через який буде проходити хресний хід, встановити наметові містечка і розгорнути благодійні ярмарки. Виділити під трансляцію канал "Спас". А канал "Зірка" нехай транслює стрімке будівництво в Уральських горах бомбосховища розміром з місто-мільйонник під назвою "Ковчег". ТНТ на їх базі запустить молодіжний ситком "Мертві, але пустотливі" - про молодих будівельників".

Охлобистін в подробицях розписав, яким чином Трамп зніме всі гріхи з Росії: "Американці теми з бомбосховищами дуже люблять. Для них можна зробити англомовну версію в інтернеті. Упевнений, в душах простих американських громадян буде наростати відчуття, що Трамп їм чогось не договорює. Але і на цьому не варто зупинятися! Що нам втрачати, якщо всі так війни хочуть?! Реалізуємо себе творчо усією країною. Доведемо супротивника до істерики, поки він перший кнопку не натисне. А там вже - ми не винні! Там за фактом жертви з нас все гріхи знімуться. Тим більше що гріхів у нас - безодні. І, по суті, Трамп робить нам райський подарунок".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що США відправили в Південну Корею атомний авіаносець.