На одного зрадника України стало менше. Так днями в страшному ДТП "самоліквідувалася" проросійський бойовик, мешканець Луганської області. Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook.

Безславна "бригада-200" (загиблі на Донбасі терористи) отримала поповнення. І на цей раз бойовики впоралися без участі українських воїнів.

Як повідомляє "Штірліц", загинув Олексій Челяєв з Перевальства. Він потрапив в смертельне ДТП.

Як пишуть в соцестях, бойовик не впорався з керуванням транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше, на Донбасі в зоні проведення ООС ліквідовано небезпечного російського бойовика Віктора Берзіна під кличкою "Берсерк".

Починаючи з 2014 року він був найманцем в так званому Першому слов'янському батальйоні". Про його смерть повідомив блогер Necro Mancer в Twitter.
"Бойовик був родом з міста Тольятті.

З 2013-го перебував у Федеральному розшуку за підозрою в скоєнні незаконного обігу наркотиків у великому розмірі", - відзначається в "Миротворці".

Варто також зазначити, що на Донбасі самоліквідувався бойовик Роман Коровін з Горлівки, прізвисько "Рембо". Про його смерть повідомив український офіцер Анатолій Штефан "Штірліц".

"НЗФ з 2014-го, організував мережу інформаторів в тилу, які передавали інформацію про українських підрозділах. Під впливом глоду кинув гранату в будинок товариша по чарці.

Отримав термін Дирляндії за замах. Днями самоліквідувався в лікарні за допомогою мотузки і шматочка мила. Не життя, а блокбастер з відомим результатом", - написав" Штірліц".

Нагадаємо, на Донеччині двоє нетверезих бойовиків, порушивши все, що відомо про експлуатацію бронетехніки, спалили бойовий танк.

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський найманець-бойовик Максим Пахомов, на прізвисько Спорт, самоліквідувався на Донбасі.

Також "Знай.uа" писав, українські герої продовжують захищати наші землі. Так стало відомо, що бійці ВСУ знищили позицію бойовиків, від якої залишилася лише воронка, а сам противник поніс чергові втрати.