Сьогодні, 17 січня, заробив виборчий штаб кандидата в президенти Анатолія Гриценка. На відміну від інших претендентів на головну посаду в країні, він не став робити секрету зі своєї команди і навіть провів екскурсію по своєму штабу.

Головні питання

Лідер "Громадянської позиції" вирішив вести відкриту кампанію і відразу відповів на каверзні запитання, які зазвичай намагаються обійти інші кандидати в президенти.

"На будь-яких виборах є дві найголовніших речі: це люди і гроші, - не став лукавити Гриценко. - У нас є свій партійний рахунок, куди надходять гроші від усіх членів нашої команди, я також туди перераховую гроші. Взагалі будь-яка небайдужа людина може допомогти нам фінансово. І це відбувається".

Команда Гриценка готова привести його до перемоги на виборах

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому він підкреслив, що вони не будуть залучати в своїй агітації бюджетників або спекулювати на такій темі, як Томос.

"Ми йдемо до перемоги чесним шляхом. У нас не буде ні тролів, ні ботів, ні тітушек", - відрізав кандидат у президенти.

Також Анатолій Гриценко, як колишній міністр оборони не міг не розповісти про своє бачення майбутнього сходу України.

Анатолій Гриценко впевнений, що зможе повернути мир в Україні

"Мир буде досягнуто, - запевнив він. - Я не бачу сенсу проводити переговори президента України з президентом Росії на даний момент. Я піду тільки на такі умови, які будуть вигідні Україні. А повернути територію Донбасу можна протягом тижня, місяця".

За лаштунками

Також Анатолій Гриценко показав свій кабінет і тих, людей, які разом з ним будуть "кувати" його перемогу.

Треба сказати, що у всіх працівників штабу по площі майже однакові кабінети. Тільки у Миколи Томенка невелике, але затишне приміщення, де він працює зі своєю помічницею.

У штабі Гриценка все працюють із задоволенням

"У тісноті, та не в образі", - жартує соратник Гриценко.

У самого ж кандидата в Гаранти багато речей в кабінеті подаровані виборцями: це картини і статуетки. Одна з них велика статуетка Дон Кіхота, за його словами, повинна принести йому перемогу.

"І взагалі мій сьомий номер - це переможний номер", - резюмував Гриценко, продемонструвавши, своє посвідчення кандидата в президенти.

Кандидат у президенти вірить в свій щасливий номер

Раніше Знай.ua повідомляв, що в ЦВК розповіли, хто планує потіснити чинного президента.

Нагадаємо, що американські демократи підтримають Гриценка на президентських виборах.

Також на нашому сайті Гриценко розповів про страшний замах.