Влада неспроможна зупинити кримінал, тому за цих умов всім громадським організаціям та демократичним партіям треба об'єднатися.
Так Анатолій Гриценко в сюжеті каналу ICTV прокоментував напад на обласного керівника партії "Сила Людей" в Одесі Олега Михайлика.

"Інколи влада сама діє як бандити. Я пропоную всім громадським організаціям та демократичним партіям об'єднатися, щоб забезпечити мир та спокій зараз і після перемоги на виборах. Зробити так, щоб країна постійно була в безпеці", - сказав Гриценко.

Раніше лідер "Громадянської позиції" на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook підкреслив, що через добу після події президент Петро Порошенко не відреагував на напад.

"Стріляють у регіоні, де бандити почуваються хазяїнами, де вже не вперше нападають на партійних і громадських активістів, а Президент мовчить. Громадськість протестує, пікетує, вимагає звітів, відставок, захисту врешті решт, а Президент мовчить. Я би не промовчав", - написав Гриценко.

Олег Михайлик

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він додав, що президент є гарантом захисту прав, свобод і власності людини, в тому числі представників усіх партій чи громадських організацій, незалежно від їх провладної, опозиційної чи нейтральної до влади позиції: "Напевно Порошенко не усвідомлює своєї місії і ролі як Президента. Напевно вже й не усвідомить".

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в активіста, лідера місцевого осередку "Сили людей" та ведучого "7 каналу" Олега Михайлика.