На окупованих путінськими головорізами територіях Донбасу в селищі Лідіївка дві молоді людини, під наркотичним сп'янінням, здійснили низку жорстоких злочинів. За інформацією з соцмереж, інциденти сталися 14 січня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувачів соцмереж, пише "Обозреватель".

Ймовірні злочинці — сімнадцятирічний Влад Потєшкин і вісімнадцятирічний Олексій Лавренцов. Спочатку хлопці проникли в будинок до літньої пари, де відрізали тяжкохворому чоловіку пальці і геніталії. Після цього вони прийшли в будинок до сім'ї, що складається з батька, матері і доньки-восьмикласниці, з якої були знайомі і вчилися в одній школі.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мати сподобалася молодим людям і ті почали до неї домагатися. Глава сімейства спробував зупинити мерзотників, але ті відрізали йому пальці, зняли скальп, розкрили черепну коробку і почали перебирати її вміст", — сказано в повідомленні.

В результаті жінці відрізали груди, вирізали на тілі ножем написи, а після її смерті поглумилися над тілом.

Відомо, що "поліція" самопроголошеної республіки затримала злочинців в той же день. У соцмережі повідомляється, що Потєшкину загрожує довічне ув'язнення або 25 років суворого режиму, а Лавренцеву смертна кара.

Варто нагадати, що в окупованій бойовиками Макіївці Донецької області 18 січня частково обвалився дах багатоповерхового будинку. Жертв та постраждалих немає, причина обвалу – накопичився сніг. Обрушилися шифер та дерев'яна обрешітка на площі 30 квадратних метрів. Площа обвалення може збільшитися до 50 квадратних метрів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території окупованої частини Донецької області бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" вирішили знову провести військові навчання. Пушилін заявив, що Україна нібито порушує "всеосяжне різдвяне перемир'я". Тому ватажок терористів оголосив про проведення планових навчань" "народної міліції" "ДНР".

Нагадаємо, ватажок терористів Пушилін піднімає війська в "ДНР": гряде велика війна.

Як повідомляв Знай.uа ватажок "ДНР" вперше розповів про злочини проти населення Донбасу: відео.

Знай.uа писав, терористи на Донеччині розстріляли військовий автомобіль з українськими воїнами.