Проросійські найманці-бойовики бандформування "ДНР" досі застосовують подвійні стандарти щодо свого ліквідованого ватажка Олександра Захарченка.

У мережі вказали на подвійні стандарти у ставленні. Про це у Twitter написав журналіст Денис Казанський.

"ДНРовці примудряються якимось чином одночасно викривати банду Ташкента-Захарченка в крадіжці і різних злочинах, і одночасно сумувати за загиблим ватажком цього угруповання", – написав Казанський.

Нагадаємо, 31 серпня 2018 року ліквідували ватажка бойовиків угруповання "ДНР" Олександра Захарченка. Він загинув внаслідок вибуху в кафе "Сепар".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Російські медіа звинуватили Україну, "політики" скасовують зустрічі в "нормандському форматі", а в окупованому Донецьку починається підкилимна боротьба за "спадщину" покійного. Команда Захарченка – Олександр Тимофєєв ("Ташкент") і Дмитро Трапезников – проти "спікера" так званої "ради" угруповання "ДНР" Дениса Пушиліна.

"Здобутки" Захарченка в результаті перейшла до колишнього агітатора фінансової піраміди МММ Дениса Пушиліна.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, сталося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Також Знай.uа писав про те, що в мережу виклали свіжі кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки на яких можна побачити порожні вулиці і повну відсутність життя біля магазинів і будинків.