Протягом минулої доби сепаратистами на Донбасі були обстріляні позиції українських військових 15 разів. В неділю були зафіксовані обстріли із забороненого Мінською угодою зброї, а саме мінометів калібру 82 мм, з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Під обстіл потрапили позиції біля Миколаївки, Водяного та Новотроїцького, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід - повідомляє інтернет-видання Korrespondent. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник зробив сім обстрілів позицій Об'єднаних сил: в районі Зайцеве, Новолуганське, неподалік від Хутора Вільного і Новотошківському.

Під час обстрілу сепаратистів у ніч на понеділок один військовий загинув. Загалом протягом минулої доби сепаратисти на Донбасі 15 раз порушили режим припинення вогню, а з початку поточної доби – двічі.

Обстріли на Донбасі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив один обстріл: неподалік від Воядного, із використанням стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ – один обстріл позицій Об'єднаних сил: поблизу Новотошківському - з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів. Обійшлося без втрат.

Нагадаємо, раніше воїни ЗСУ випробували міць української техніки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мертвий Захарченко не залишає в спокої Донецьк.

Також "Знай.ua" писав, що українці зловили в Німеччині "ДНРівця".