У так званій "ДНР", в окупованому сепаратистами Донецьку відкрили пам'ятник Олександру Захарченко, вбитого ватажка терористів. У соцмережах це рішення викликало бурю емоцій від користувачів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На могилі Захарченко на кладовищі "Донецьке море" встановили меморіальний комплекс з хрестом і пам'ятником ватажка "ДНР" в повний зріст.

Знімки пам'ятника відразу розлетілися по мережі, Twitter їх запостив блогер Necro Mancer. "Шедевр все ж таки поставили, шкода, далеченько, я розраховував на бульвар Пушкін", - підписав фото він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі тут же почали писати коментарі: "Скільки всякої гидоти потім доведеться зносити, коли ВСУ увійдуть в Донецьк", "Простоїть недовго, можна було так не розорятися", "Нічого не маю до мерця, всі борги вже віддані, але чисто з естетичної точки зору вважаю, єдине чого не вистачає цьому "меморіалу" – це 122-мм снаряду", "Прийде час і 5-10 кг тротилу разровняют майданчик для будівництва цвинтарного туалету типу сортир "Ме та Ж".

Нагадаємо, раніше ВСУ повідомили про нещадному обстрілі на Донбасі: терористи Путіна влаштували бійню.

Також Знай.uа писав, що окупанти понівечили Донецьк бюстом Захарченко, соцмережі валяються від сміху: "Криворука виріб".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "розбійник" Годунок побив переселенця з Донбасу прямо в будівлі міськради.