У середу, 4 вересня, у Хмельницькому поліція вилучила наркотиків майже на 2 мільйони гривень. Про це сказано в повідомленні місцевої поліції.

Правоохоронці повідомили, що виявили близько 7 кг марихуани, понад 100 рослин конопель, 1,5 кг прекурсорів, амфетамін, екстазі, солі тощо. Крім того, у них вилучили прилади для виготовлення наркотиків, зброю і боєприпаси.

"Вчора, 4 вересня, під час чергового збуту наркотиків слідчі затримали групу наркоділків", - йдеться в повідомленні.

При цьому до складу групи входило дві людини: 36-річний житель Хмельницького і 25-річний житель Ярмолинецького району. Поширення наркотиків вони здійснювали методом "закладок". Замовлення приймалися через інтернет-месенджер, а оплату клієнти проводили за допомогою електронного гаманця.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У цілому співробітники поліції зафіксували 6 фактів збуту ділками наркопродукции.

Зловмисників затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм доведеться відповідати за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства) Кримінального кодексу України.

Злочинцям загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, під Дніпром копи накрили банду "горе-бізнесменів".

Як повідомляв Знай. ua, львівських медиків підловили на масштабному розпилі, схему видав один документ.

Також Знай. ua писав, що під час зйомки велогонки на даху будинку виявили плантації "веселющої" трави.